Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Links

Gedragstherapeute
Marieke van der Burgt staat ons regelmatig bij als gedragstherapeute.

Orchid's paardenmelkerij:
Paul en Carla van de Laar runnen in Zeeland een paardenmelkerij. In een vriendelijke omgeving worden hier de paarden gemolken om hun melk met vele goede eigenschappen.

Kinderboerderij Uden:
De kinderboerderij aan de Artillerieweg in Uden is een klein paradijsje voor jonge kinderen. Onder andere kippen, ganzen, pauwen, konijnen, cavia's, schapen, geiten, hangbuikzwijntjes, lama's en ezels bepalen het gezicht van de kinderboerderij. Mede dankzij het goede werk van de vele vrijwilligers ziet het er altijd netjes uit en is er tijdens openingstijden altijd een deskundig iemand voor vragen.

Greyhounds in nood:
Greyhounds in nood is een stichting die na sterilisatie of castratie, honden die voor de rensport en jacht zijn afgedankt probeert te herplaatsen. Dit doen ze in Spanje en daarbuiten. 

Dierenasiel Hokazo:
In het dierenasiel in Uden zitten honden en katten, die wachten op een baasje. Dankzij een grote groep enthousiaste vrijwilligers die enorm veel vrije tijd steken in het verzorgen van de dieren, krijgen veel dieren hier een tweede kans. Als u denkt over de aanschaf van een huisdier, ga dan beslist eerst eens langs het asiel (op internet of aan de Lange Goorstraat 6 in Uden)

Boerenwinkel

 

algemeen

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl